PVF Particuliere Hypothekenfonds

Het PVF Particuliere Hypothekenfonds belegt in Nederlandse woninghypotheken. De hypotheken worden door Syntrus Achmea Real Estate & Finance zelf verstrekt en beheerd. Het Fonds heeft hierdoor een bewezen track record. De portefeuille is goed gespreid met een laag kredietrisico.

PVF Particuliere Hypothekenfonds

Wilt u op een eenvoudige manier exposure opbouwen in de hypothekenmarkt? Beleg in het PVF particuliere hypothekenfonds. Met ruim 20 jaar ervaring biedt Syntrus Achmea Real Estate & Finance een sterk platform met een uitstekend trackrecord en een relatief laag risicoprofiel. Op dit moment hebben onze participanten 9,5 miljard Euro in het Fonds ondergebracht. Dankzij onze aandacht voor het Fonds en kennis van de markt zien wij erg lage afschrijvingen. Deze bedragen over de afgelopen jaren nog geen vier basispunten cumulatief.

Wilt u meer weten over het Particuliere Hypothekenfonds? Neem dan gerust contact met ons op.

Factsheet - PVF Particuliere Hypothekenfonds Q3 2022

Duurzaamheidsinformatie - Particuliere Hypothekenfonds

20 jaar geleden maakte Syntrus Achmea Real Estate & Finance de stap om via een fonds institutionele beleggers toegang te bieden tot particuliere hypotheekfondsen. Hypotheken behoren een vast onderdeel te zijn van vastrentende portefeuilles, naast staatsobligaties en credits. Dit vanwege de gunstige risico/rendementsverhouding van hypotheken met een hoge spread ten opzichte van de swapcurve, van meer dan 150 bps. Ook kennen particuliere hypotheken een relatief lage correlatie met andere assets. Kortom: een zeer interessante beleggingsmarkt.

Outlook 2021 - 2023 - Woninghypotheken

Contactpersonen

Hugo van Dijk

Business Development Manager

Stuur een mail

+31 (0)6 12 15 76 12

Pepijn Voorn

Business Development Manager

Stuur een mail

+31 (0)6 23 81 51 37

Peter Verleun

Business Development Manager

Stuur een mail

+31 (0)6 12 93 41 68

Saskia Duits

Fund Manager Hypotheken

Stuur een mail

+31 (0)6 22 14 24 34