Residential

Beleggen in middensegment huurwoningen is een aantrekkelijke manier om een stabiel en duurzaam rendement te behalen. Dankzij onze vastgoedexpertise van de woningmarkt en een uitgebreid netwerk zorgen wij voor passende huisvesting voor huurders.

Achmea Dutch Residential Fund


Het Achmea Dutch Residential Fund investeert in woningen op locaties in de kansrijke woongebieden van Nederland. Op die manier bouwen wij aan een portefeuille met objecten die zijn afgestemd op de markt. Dat betekent dat u een goede verhuurbaarheid en een solide waardeontwikkeling kunt verwachten voor de komende jaren. Onze portefeuille wordt regelmatig beoordeeld op noodzaak van verversing en mate van duurzaamheid.

Factsheet Q3 2022 - Achmea Dutch Residential Fund

Jaarverslag 2021 - Achmea Dutch Residential Fund

ESG jaaroverzicht 2021 - Achmea Dutch Residential Fund

Duurzaamheidsinformatie - Achmea Dutch Residential Fund

Illustratieve afbeelding met gebouw
De Nederlandse woningmarkt begint, zeker in de grote steden, oververhitting te vertonen. Het aantal beschikbare koop- en huurwoningen daalt zo snel dat het transactievolume onder druk staat. Zowel de markthuur als de beleggingswaarde van woningobjecten nemen daarom op hoog tempo toe. Wat betekent dit voor de belegger? Bovengemiddelde rendementen. Dat trekt zowel Nederlandse als buitenlandse beleggers aan.

De concurrentie is groot, het beleggingsproduct is schaars en de beleggingsperspectieven zijn gunstig. Hierdoor zijn partijen bereid om meer risico te lopen. U kunt dit terugzien in investeringen in kleinere steden, maar ook in de toename van investeringen in nicheproducten zoals studentenwoningen, micro-appartementen en gebouw- of grondposities. Door de prijsdruk kunnen ook dit soort strategieën tot een hoger rendement leiden.

Outlook 2021 - 2023 - Woningen
Ilustratieve afbeelding van een gebouw

Contactpersonen

Hugo van Dijk

Business Development Manager

Stuur een mail

+31 (0)6 12 15 76 12

Ruud van Maanen

Business Development Manager

Stuur een mail

+31 (0)6 10 46 52 52

Onno Hoff

Fund Manager Residential

Stuur een mail

+31 (0)6 10 61 97 30