Een aantal nieuwbouw woningen

Over ons

Syntrus Achmea Real Estate & Finance: ruim 60 jaar investment manager in vastgoed en hypotheken voor institutionele beleggers

Over ons

Wij financieren, ontwikkelen en beleggen in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers zoals verzekeraars en charitatieve instellingen. In totaal beheren wij € 39 miljard voor 70 klanten. Wij kiezen voor duurzame investeringen met financieel én maatschappelijk rendement. Wij zijn een 100 procent dochteronderneming van Achmea B.V. en onderdeel van de Achmea Groep.

Door deze manier van werken, realiseren we verantwoorde rendementen, duurzaamheid, kwaliteit en transparantie.

Wij investeren voor onze klanten in:

Samen werken aan financieel en maatschappelijk rendement

Hoe geven wij als Syntrus Achmea samen met onze opdrachtgevers, partners en medewerkers invulling aan Beleggen met Betekenis?

Leer ons (beter) kennen en bekijk onze corporate film.

 

Directie Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Mascha Hendrickx

Directievoorzitter a.i. / Directeur Financiƫn

Boris van der Gijp

Directeur Vastgoed

Bruno Oudega

Directeur Hypotheken

Raad van Commissarissen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft sinds 2015 een Raad van Commissarissen. De Raad van Commissarissen kent twee structurele commissies, te weten de Nominatie- en Remuneratie Commissie (NRC) en de Audit & Risk Commissie (ARC). De Raad van Commissarissen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance bestaat per 12 oktober 2021 uit Hans Snijders (voorzitter), Hein Brand, Fieke van der Lecq en Daphne de Kluis. 

Hans Snijders

Voorzitter

Hein Brand

Fieke van der Lecq met armen over elkaar

Fieke van der Lecq

Daphne de Kluis