Acquisitie & Ontwikkeling

Syntrus Achmea Real Estate & Finance verwerft en ontwikkelt vastgoed voor institutionele opdrachtgevers. Daarvoor werken we samen met professionele partners en houden we zicht op nieuwe ontwikkelingen en duurzaamheid.

Acquisitie

Syntrus Achmea Real Estate & Finance acquireert op grote schaal vastgoed namens zijn opdrachtgevers. Basis daarvoor is een goede samenwerking met gemeenten, ontwikkelaars en zorgorganisaties.

Met vijf gemeenten, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Almere, maakten we prestatieafspraken om huurwoningen in het middensegment te realiseren. In onder meer Haarlem en Leiden hebben we ons meer dan bewezen op het vlak van gebiedsontwikkeling en complexe opgaven. Als een van de weinigen zijn wij een partij die in staat is om succesvol langdurige trajecten aan te gaan.

Aantrekkelijk duurzaam en inclusief


Stadspartner
Syntrus Achmea Real Estate & Finance gelooft dat gemeenten, corporaties en beleggers samen steden beter kunnen maken, elk vanuit zijn eigen rol. Gebiedsontwikkeling is hierin de sleutel. Wij gaan op dat vlak verder dan veel andere investment managers.

Zo heeft het team Who Dares samen met Syntrus Real Estate & Finance een landelijke prijsvraag gewonnen met een baanbrekend plan voor de Rotterdamse wijk Carnisse. Rijksbouwmeester Floris Alkemande had als doel met de prijsvraag Who Cares om vernieuwende ideeën op te halen die de toenemende zorgbehoefte op kunnen vangen. Een belangrijk gegeven in stedelijke verduurzaming.
Syntrus Achmea Real Estate & Finance was met de herbestemming van de Molenwerf (Westerhoek) in Amsterdam een van de eerste partijen die zich samen met haar beleggers actief inzette om kantoren te transformeren naar woningen. Dit is daarna herhaald in onder meer Den Haag (Wijnhavenkwartier) en Utrecht (Neudeflat).

Wij blijven zoeken naar mogelijkheden om te transformeren. Zeker met objecten waar de herontwikkeling omvangrijk en complex is, maakt Syntrus Achmea Real Estate & Finance een succesvolle binnenstedelijke herontwikkeling mogelijk dankzij de opgebouwde kennis en ervaring.

Meer informatie?

Anjelica Cicilia

Director Acquisitie & Ontwikkeling

Stuur een mail

+31 (0)6 24 50 02 33

Frederieke de Kaste

Conceptontwikkelaar Zorg

Stuur een mail

+31 (0)6 30 83 16 05

Martijn Blom

Manager (Her-)Ontwikkeling & Transformatie

Stuur een mail

+31 (0)6 17 37 36 15