Woningen

Namens onze opdrachtgevers beheren wij kwalitatief hoogwaardige huurwoningen in het middensegment. Hierbij houden wij verduurzaming constant in het oog.
Actief asset management is een belangrijk onderdeel voor onze afdeling Woningbeleggingen. Wij sturen op bezettingsgraden, debiteurensaldi en een goed bruto-netto traject. Maar ook op waarde, rendement en verversing van de portefeuille staan hoog op de agenda.

Onze medewerkers zijn op tactisch niveau verantwoordelijk voor de prestaties van (deel)portefeuilles en streven naar continue verbetering door op complexniveau de juiste keuzes te maken. Enerzijds door renovaties, optimale huurprijssetting en juiste timing van verkopen, maar anderzijds ook door hospitalityservices te bieden in de grotere gebouwen.
Het verduurzamen van het bestaande woningaanbod is een grote opgave in Nederland. Syntrus Achmea Real Estate & Finance loopt voorop in de sector bij het verbeteren van de energielabels in de beheerde woningportefeuilles.

De afgelopen jaren hebben wij op diverse locaties in Nederland bestaande woningen naar het A-label gebracht. Huurders zien dat terug in een comfortabeler huis en een veel lagere energierekening. Institutionele beleggers hebben op hun beurt uitzicht op een betere waardeontwikkeling van hun vastgoed.

Referentieprojecten

Neudeflat, Utrecht

>>

Wijnhavenkwartier, Den Haag

>>

Yours, Leiden

>>

Emerald, Amsterdam

>>