Zorgvastgoed

Namens onze klanten ontwikkelen, acquireren en beheren wij kwalitatief hoogwaardig zorgvastgoed in het middeldure segment van de vrije sector.
Goede, betaalbare zorg vraagt om samenwerking. Bijvoorbeeld van beleggers die langdurig betrokken zijn en blijven. Of van een overheid die duidelijke lijnen uitzet. En van zorginstellingen die zich op hun kerntaak kunnen concentreren. Dat begint bij het een juiste organisatie van zorgvastgoed. Daar hebben alle partijen uiteindelijk baat bij.
Zorgvastgoed is een vraagstuk voor veel zorginstellingen. Syntrus Achmea Real Estate & Finance neemt hen dat vraagstuk uit handen. Zo kunnen zij zich richten op het verlenen van zorg. Samen met de instelling bekijken we hoe een goed wooncomplex met verschillende functies eruit moet zien. Maar ook hoe een comfortabele leefomgeving kan worden gecreëerd voor bewoners, met goede zorg en service.

Wij denken mee in efficiënte en toekomstbestendige concepten voor eerstelijnsvoorzieningen. Deze concepten zijn ontworpen om de drempels voor zorgconsumenten te verlagen en interactie tussen zorgdienstverleners juiste te verhogen. Zo kan er kruisbestuiving ontstaan.

Referentieprojecten

Nieuwe Sint Jacob, Amsterdam

>>

De Makroon, Amsterdam

>>

Zorgboulevard, Zaandam

>>

Scala Medica, Bunschoten

>>

Klaasje Zevenster, Amstelveen

>>

Meer weten? Neem contact met ons op

Annemarie Maarse

Director Asset Management

Stuur een mail

+31 (0)20 606 5600

Levensloopbestendig wonen in de Makroon: van belegger tot gebruiker